Buma Stemra / Sena / Barcode

Voor meer informatie over de Buma Stemra & Sena, stuur een mail naar info@cdfabriek.nl   

De 13 cijferige barcode heeft vaak het grote voordeel  van een snelle verwerking binnen de logistieke  verkoop van de cd bijvoorbeeld. Ook geeft deze barcode aan wat de voorraad is in het magazijn en de prijs van het artikel incl. de verkochte aantallen en dat is zeer belangrijk voor een hitparade notering. Naast de verkoop in de cd-shop en andere verkooppunten tellen natuurlijk ook de downloads mee om een notering te krijgen in de hitparade incl. de airplay op radio en eventueel tv.

U kunt een unieke barcode aanvragen bij ons bij een dvd of cd productie zonder verder kosten.

Ook scannen wij de code in en plaatsen wij deze op de juiste manier op u product.

Voor het maken van een streepjes code en barcodesymbolen hebben wij de juiste randapparatuur en natuurlijk de juiste software in huis. En wij beheren ook de nummers van deze code want elke code is immers uniek. Het laatste cijfer van deze code is het zogenaamde controle  getal en bereken wij over de eerste 12 cijfers. Je kunt namelijk niet zomaar een code gebruiken. Elke code is gegarandeerd een unieke code zo is er maar 1 en daar hangen al je product gegevens aan. Wij zijn bij de cd perserij lid van GS1 Nederland en hebben de licentie om deze code aan te maken. Wij stellen u in de gelegenheid om gratis gebruik te maken van deze code. Die u absoluut nodig heeft om de cd en dvd aan te bieden bij een distributeur of een winkelwarenhuis cd shop of een ander verkooppunt van u product.

Ook ontvangt u gratis bij een bestelling de muziekgids t.w.v. €30,-  zolang de voorraad strekt .

In deze 300 pagina tellende gids staat alles in over de barcode - Legal download - pluggen en promotie  op radio en TV en andere lokale en provinciale belangrijke zenders in het land. En het aller belangrijkste  hoe moet ik mij product cd of dvd aanmelden  bij de GFK om in de hitparade te komen.

Anders gaat de telling verloren en is het niet mogelijk om in een Tip of Topparade te komen.

Wij helpen u graag op weg naar het succes info@cdfabriek.nl  

En leveren de benodigde informatie graag op maat via de mail of per telefoon 0495-564145.

 

© CD PERSERIJ -  Webdesign - Your Concept Weert / Limburg