CD Dupliceren 

Cd dupliceren: levering binnen 24 uur!

cd-duplicatie

Heeft u minder dan 500 stuks cd's die gemaakt moeten worden, dan kunt u het beste kiezen om uw cd te dupliceren. Bij de CD Perserij zorgen wij altijd voor een zeer snelle levering waarbij het mogelijk is dat wij uw cd's al binnen 24 uur bij u afleveren. Zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit! Ook voor het dupliceren van een dvd bent u bij de CD Perserij aan het juiste adres. Of het nu gaat om het dupliceren van data zoals een presentatie of video, of als u juist een audio cd dupliceren wil: bij ons is het allemaal mogelijk. Dankzij onze jarenlange ervaring dragen wij altijd zorg voor een professionele begeleiding bij het vervaardigen van uw eindproduct.

Snelle verwerking van duplicaties 

Misschien heeft u wel eens geprobeerd om zelf een aantal cd's te dupliceren. De meeste computers en laptops zijn niet gemaakt voor het snel verwerken van grote aantallen cd's en dit kan dan ook nogal een tijdrovend karwei zijn. Daarnaast is de kwaliteit van een zelf gedupliceerde cd vaak niet optimaal. Besteed het werk van cd dupliceren daarom uit aan de professionals van de CD Perserij. Op een vakkundige wijze gaan wij aan de slag om enorm snel het gevraagd aantal cd's voor u te vervaardigen. Tot een oplage van 500 stuks is het voor u voordeliger om te kiezen om uw cd te dupliceren. Bij grotere aantallen kunt u er beter voor kiezen om uw cd's te laten persen.

Drukwerk bij het cd dupliceren

Heeft u meer nodig dan alleen het dupliceren van uw cd en bent u bijvoorbeeld ook op zoek naar bijpassend drukwerk? De CD Perserij biedt u ook de mogelijkheid om een label (voor zowel een cd als een dvd) te laten drukken. Met behulp van speciale thermische printers die een label kunnen maken dat watervast en krasvast is, heeft u de mogelijkheid voor een zwart-wit of full colour opdruk bij het cd dupliceren.

Ook benieuwd wat voor uw situatie de mogelijkheden zijn van een cd dupliceren?
Neem contact met ons op voor een passende offerte.

© CD PERSERIJ -  Webdesign - Your Concept Weert / Limburg