Cd Fabriek en dvd fabriek

CD Fabriek

Bent u op zoek naar een cd fabriek of dvd fabriek en wilt u een cd of dvd op een professionele manier laten persen? Maak kennis met De CD Perserij in Weert: een specialist op het gebied van digitale media. Voor het dupliceren of persen van uw cd of dvd bent u daar dan ook aan het juiste adres. Wij verzorgen de complete persing en maken daarbij gebruik van een eigen cd en dvd perserij. Vandaar dat de naam cd fabriek of dvd fabriek helemaal de lading dekt. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij altijd voor een begeleiding van a tot z bij het vervaardigen van uw gewenste eindproduct.

Kwaliteit en service bij de cd & dvd fabriek

Wie kiest voor onze kennis en kunde is verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een perfecte service. Bij de cd & dvd fabriek zijn alle facetten van het cd en dvd persen onder één dak verzameld. Zo kunnen wij altijd heel snel uw cd- of dvd-productie leveren. U kunt bij de CD Perserij ook terecht voor drukwerk dat bij een cd of dvd hoort. Of het nu gaat om hoesjes of bijbehorende labels: bij de dvd & cd fabriek vindt u het allemaal terug.

Meer dan 25 jaar ervaring bij de cd & dvd fabriek

We hebben al ruim 25 jaar ervaring op het gebied van het persen van cd's en dvd's. De dvd & cd fabriek van de CD Perserij levert niet alleen aan uiteenlopende bedrijven maar ook aan diverse bekende (Nederlandstalige) artiesten. Het voordeel van ons is dat we de prijzen altijd laag houden omdat we vaak grote aantallen cd's en dvd's persen. Maar ook voor kleinere opdrachten kunt u uitstekend bij ons terecht. Als het gaat om aantallen van onder de 500 stuks, dan adviseren wij steevast om uw cd of dvd te laten dupliceren door ons.

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van cd en dvd persen bij de cd & dvd fabriek? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek of een passende offerte.

 

© CD PERSERIJ -  Webdesign - Your Concept Weert / Limburg