CD Persen

Bij de CD Perserij in Weert laat u al uw digitale media professioneel persen. Of het nu gaat om een cd of dvd van uw band, digitale visitekaartjes of bedrukte dvd-r's met uw bedrijfslogo: wij bieden u altijd de hoogste kwaliteit tegen de beste prijzen. Bij de CD Fabriek BV vindt u meer dan 25 jaar ervaring onder één dak.

CD Persen

Ervaring in CD Persen

Bekende artiesten en grote bedrijven hebben de afgelopen 25 jaar hun cd's en dvd's bij ons laten produceren. Bovendien gaat ons dienstenpakket verder dan alleen de productie van digitale media. U kunt bij ons ook terecht voor distributie, plugging, promotie en de aanmelding bij iTunes en diverse andere downloadsites. Veel klanten weten de weg te vinden naar ons; zowel bedrijven als de muziekindustrie. Dankzij het persen van grote aantallen cd's en dvd's kunnen wij de prijzen flink laag houden.

De CD Fabriek BV vervaardigt digitale media in alle soorten en maten. U kunt daarbij denken aan digitale visitekaartjes, cd-rom, dvd-rom, cd's, bedrukte dvd-r's en cd-r's met een bedrijfslogo, USB sticks en nog veel meer. Daarnaast zijn wij ook sterk in klein werk, compleet geleverd met drukwerk.

Wij kunnen dan ook met onze eigen koerier binnen 24 uur door heel Nederland leveren!

Meer informatie over cd persen vindt u op de website van de Musicgroup BV / CD Persen

© CD PERSERIJ -  Webdesign - Your Concept Weert / Limburg