CD-ROM Fabricage

Onze CD rom afdeling bied  u  de mogelijkheid om een menu aan te brengen op de CD-rom. Die kan worden ingezet voor diverse doeleinden en een indeling te maken op de CD met aparte hoofdstukken om onderdelen van een programma te bekijken. Een catalogus of een brochure is een veel voorkomende toepassing op een CD-rom. Het is een goedkope populaire oplossing en het is een eenvoudige manier om de boodschap naar de klant te brengen.  Over uw bedrijf of producten of gebruikers  voorwaarden van software of eventueel de levering  voorwaarden.

Voordeel van CD-ROM Fabricage

Het grote voordeel is  dat de oplage klein kan blijven en aanpassingen op de CD-rom weinig kosten met zich mee brengt. Ook word de CD-rom vaak in een folder aangebracht met speciale doppen of een plastic sleeve met plakstrippen. Op basis van de wens van de klant denken wij met u mee. Behalve een technisch advies weten wij ook voor elk probleem de oplossing voor een CD rom applicatie. Ook geven wij graag advies op welke manier de CD-rom kan  worden aangebracht in  een folder of dat misschien een speciale verpakking toch beter is voor de attentie waarden op een beurs of seminar.

Grafische Vormgeving 

Ook kunt u bij ons terecht voor het grafisch ontwerp. Zeer ervaren ontwerpers en Illustrators kunnen het visueel  aantrekkelijk maken voor de ontvanger van deze CD rom.  Grafische elementen en huisstijl en een bedrijf logo's zijn  natuurlijk verwerkt in het ontwerp. Omdat een bepaalde herkenning  van het bedrijf zeer belangrijk is. Drukken wij ook in PMS kleuren op de hoes en opdruk CD-rom.

© CD PERSERIJ -  Webdesign - Your Concept Weert / Limburg