DVD 5 Persen

De DVD's die wij persen is de kwaliteit die te vinden is in de DVD shop volgens de ISSO specificatie van Philips. Dat is namelijk de specificatie waar een DVD of CD aan moet voldoen.  Als dat niet het geval is bestaat er de kans dat er problemen zijn bij het afspelen van de DVD 5. Dat is namelijk het probleem waar een gebrande DVD of CD wel eens mee te maken heeft. Dat is ook de kleine oplage DVD of CD die wij binnen 24 uur kunnen leveren en gebrand zijn. Maar deze branders worden wel na 1500 uur branden gecontroleerd.  Zodat wij ook op de kleine oplage een garantie kunnen geven. Vanaf 300 stuks kunnen wij al professioneel persen maken met een glasmaster. En de CD al vanaf 200 stuks compleet met hoes of CD box met fullcolour offset drukwerk. En ook de opdruk DVD CD is een echte offset druk.  De standaard DVD-5 is de meest gebruikte DVD  met een capaciteit van 4,7 GB. Voor het maken van een DVD 5  productie meer als 300 stuks is het beter en voordeliger om deze te persen bij ons.  Er zijn heel veel opties mogelijk , een maatproductie of een standaard DVD -5 oplage compleet met drukwerk en DVD-box. Kunt u de uitvoering niet vinden op onze site die u wenst ? Neem dan a.u.b. even contact op met een van onze medewerkers. Wij geven u graag advies op maat over een DVD  persing  of DVD replicatie. Een voorbeeld van een standaard DVD - 5  productie is:

300 of 500 stuks professioneel geperst inclusief:

  • fullcolour opdruk dvd.
  • fullcolour inlay ( omslag in een zwarte of witte dvd-box )
  • de dvd in de box.
  • gratis sealen op verzoek.
  • gratis en barcode voor distributie.
  • geleverd op een adres in Nederland.

Vraag nu naar dagaanbieding info@cdfabriek.nl

Ook hebben wij heel veel verpakkingen om de DVD-5 te verpakken , bijna te veel  om op te noemen.  Bij deze een aantal populaire verpakkingen op een rij.  Plastic sleeve met of zonder klep of eventueel plakstrippen. Een Digifile of een Digipack of een Multipack voor meerdere DVD's in bijna alle kleuren van de regenboog. Wij hebben een breed assortiment  doosjes en sleeve ‘s  en speciale verpakkingen op voorraad.  Ons specialisme  is om bij elke DVD CD productie een verpakking uit te zoeken dat de attentie waarde vermeerderd.  Of het nu van karton, Plastic of een ander materiaal is.

Bijna alles is bij de cd perserij mogelijk, onze vertegenwoordigers helpen u graag per telefoon 0495-564145 of per e mail: info@cdfabriek.nl  

© CD PERSERIJ -  Webdesign - Your Concept Weert / Limburg