DVD Persen 

Wilt u uw dvd op een professionele manier laten persen? Maak dan gebruik van de kennis en kunde van de CD Perserij in Weert: een specialist op het gebied van digitale media. In onze eigen dvd perserij verzorgen wij de complete persing van uw dvd. Wij begeleiden u professioneel van a tot z en leveren aan u het gewenste eindproduct. Kwaliteit, service en vakmanschap zijn bij ons allemaal onder één dak bijeengebracht.

Verschillende mogelijkheden in dvd persen

Bij de opkomst van de dvd was de CD Perserij in Weert één van de eerste perserijen in Nederland die ook dvd's persen als service aan haar klanten aan ging bieden. Het begon met de standaard DVD-5 (4,7 Gb) waar later ook nog de Double Layer DVD-9 (8,5 Gb) aan werd toegevoegd. Meestal kiezen onze klanten bij het dvd persen voor de standaard DVD-5 maar ook de DVD-9 is de laatste jaren steeds meer in opkomst.

De nieuwste technieken voor dvd's persen

Als wij een dvd persen, dan maken we uiteraard gebruik van de allerlaatste technieken in onze ultramoderne dvd perserij. Het is al mogelijk om uw dvd productie te laten persen vanaf een oplage van 500 stuks. Heeft u minder dan 500 dvd's nodig? Kies er dan voor om uw dvd te laten dupliceren.

Verschillende soorten dvd verpakkingen

Wilt u dat uw dvd ook op een degelijke en leuke manier verpakt wordt na het dvd persen? U heeft bij onze dvd perserij de keuze uit verschillende mogelijkheden. Een kleine greep uit ons assortiment dvd verpakkingen: kartonnen dvd hoesjes, MultiBox papieren dvd hoesjes, JewelBox/JewelCase, Slimline JewelBox, plastic dvd hoesjes en nog veel meer.

Wilt u ook de mogelijkheden bespreken op het gebied van dvd persen voor uw productie? Neem dan contact met ons op zodat we u een duidelijke offerte en een passende aanbieding kunnen doen toekomen.

 

© CD PERSERIJ -  Webdesign - Your Concept Weert / Limburg