Legal Downloads

legal downloadsBij de cd perserij bestaat de mogelijkheid  om je cd aan te melden bij 10 talle legale downloadsites  en downloadshops zoals Radio NL - 3 FM  - TV oranje - i Tunes - Ziggo Mega media en vele andere site's.

Kijk voor een compleet overzicht naar de logo's op onze site of stuur even een email.  Wij bieden u de mogelijkheid  om al dan niet via een label of platenmaatschappij toegang tot alle belangrijke  streaming site's op het net zoals Spotify & Zazell.nl.

Omdat wij samenwerken met veel  gerenommeerde partijen met zeer veel ervaring op het gebied van pluggen en promoten van u product. Dit is ook bedoeld voor beginnende artiesten of een gimmick plaatje die de weg naar de consument moet vinden. Zodra de content is geüpload en officieel is uitgebracht word de single of eventueel complete album aangeboden bij  alle download platforms. Dat gaat heel snel en binnen 24 uur is je product legaal te downloaden. Bij i-tunes hebben wij meestal 48 uur nodig vanwege de grote van deze site. 

De CD perserij is ook aangesloten bij diverse portalen voor de promotie en plugging  van je cd of dvd. Dit kan eventueel digitaal maar ook met een plugger die je cd persoonlijk gaat brengen bij de programma makers op radio en eventueel TV. De kosten van deze dienst zijn vrijblijvend op te vragen bij ons.

De afrekening van de download zal per kwartaal geschieden met een duidelijk overzicht van titel artiest en label. Na het ontvangen van de factuur zal de betaling worden voldaan

 

Wil je meer weten wij wat kunnen betekenen bel dan even 0495-564145 of mail naar info@cdfabriek.nl of stuur je wensen en  ideeën naar ons.

 

© CD PERSERIJ -  Webdesign - Your Concept Weert / Limburg