Music Group BV 

musicgroupDe Musicgroup BV  in Weert is al jaren actief in de muziekindustrie en helpen u graag op weg naar de juiste partner. Of het nu gaat om digitale distributie of het downloaden van muziek bij de meest toonaangevende legale downloadsite 's. Of  het promoten en advies geven op het gebied van het  pluggen van cd's bij radio en TV of het opnemen  van een videoclip. In de promotie van de CD kan een videoclip een zeer belangrijke rol spelen.

Ook kunnen wij zorgen voor een distributie overeenkomst. Hier bepaalt de band of artiest alles zelf. Inclusief het vervaardigen van de CD of DVD. De distributeur zorgt voor de verspreiding van het product naar de CD en DVD shop maar ook naar de legal download. Op verzoek regelen wij een ook een plugger die er zorg voor draagt dat het product ook bij de heren DJ's en programma makers terecht komt. Want  zonder airplay zal er ook geen verkoop zijn in de winkel. Meestal heef de plugger 150 cd's nodig om zijn werk te doen in het land bij de radio .

Zorg er altijd voor dat de werken op je CD beschermt  zijn en laat je  informeren bij de Buma Stemra over de mogelijkheden. Een goede deal is waarbij beide partijen zich goed voelen. Pas dan is het de basis voor een lange samenwerking. Bij een bestelling van CD of DVD ontvangt u tijdelijk de muzikanten gids geheel gratis. In deze gids staat eigenlijk alles wat u moet weten voordat u een deal aangaat met een platenmaatschappij promotor of een distributeur. Ook staat er veel in over auteursrecht en naburige rechten. En  adressen van branche organisaties voorbeeldcontracten en radio en tv stations en veel www adressen waar u meteen kunt zien wat deze organisatie voor u kan betekenen.

Tevens voorziet de Music Group BV u o.a. in de volgende diensten: CD Persen, DVD Persen, Vinyl Persen maar ook voor het Dupliceren van uw CD of DVD bent u op het juiste adres.

© CD PERSERIJ -  Webdesign - Your Concept Weert / Limburg