CD DVD perserij  -  Professionele productie van al uw digitale media

over-de-cd-perserij

Bij de cd perserij  in Weert laat u al uw digitale media professioneel produceren. Of het nu gaat om een cd of dvd van uw band, digitale visitekaartjes of bedrukte dvd-r's met uw bedrijfslogo: wij bieden u altijd de hoogste kwaliteit tegen de beste prijzen. Bij de CD Fabriek BV vindt u meer dan 25 jaar ervaring onder één dak. Bekende artiesten en grote bedrijven hebben de afgelopen 25 jaar hun cd's en dvd's bij ons laten produceren. Bovendien gaat ons dienstenpakket verder dan alleen de productie van digitale media. U kunt bij ons ook terecht voor distributie, plugging, promotie en de aanmelding bij iTunes en diverse andere downloadsites.

Lage prijzen voor het persen van cd's en dvd's

Veel klanten weten de weg te vinden naar ons; zowel bedrijven als de muziekindustrie. Dankzij het persen van grote aantallen cd's en dvd's kunnen wij de prijzen flink laag houden. De CD Fabriek BV vervaardigt digitale media in alle soorten en maten. U kunt daarbij denken aan digitale visitekaartjes, cd-rom, dvd-rom, cd's, bedrukte dvd-r's en cd-r's met een bedrijfslogo, USB sticks en nog veel meer. Daarnaast zijn wij ook sterk in klein werk, compleet geleverd met drukwerk. Wij kunnen dan ook met onze eigen koerier binnen 24 uur door heel Nederland leveren!

Uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van digitale media

We maken verder compilatie-cd's en relatiegeschenken op maat en zetten uw oude 8mm-film digitaal over op een dvd, eventueel voorzien van een keuzemenu. Daarnaast kunt u ook denken aan een zelf opstartende cd/dvd met daarop een hyperlink die direct contact maakt met uw website. U ziet het: de mogelijkheden bij de CD Fabriek BV zijn eindeloos. En dankzij onze eigen ontwerpstudio maken wij voor u het mooiste ontwerp of passen wij indien nodig uw ontwerp aan als dat niet helemaal volgens onze specificaties is aangeleverd.

Alle kennis in huis: van cd-productie tot auteursrechten en royalty's

Bent u bezig met het maken van een eigen cd of dvd? Bij de CD Fabriek BV is het mogelijk om een pre-master te maken, een audiobestand te bewerken of een ISRC-code aan te brengen met speciale software. Graag wijzen wij u de weg met al uw vragen over auteursrecht, naburige rechten en de afdrachten van royalty's om gebruik te mogen maken van een geluidsopname, beeldmateriaal of eventueel het clearen van een sample. Bij ons werken mensen met jarenlange ervaring in de muziekindustrie. Zij weten bijvoorbeeld alles over  iTunes, Spotify,  YouTube, legal downloads, muziekuitgeverijen, boekingskantoren, Bol.com info over de bekende muziekbladen en digitale distributie. Daarnaast hebben zij contacten met pluggers op radio en tv en met uiteenlopende mediakanalen. Zij hebben alle adressen in huis en helpen u graag op weg.

De juiste media-aandacht voor uw cd of dvd

Natuurlijk produceren wij graag voor u uw cd en dvd, maar nog veel belangrijker is dat deze cd's en dvd 's de aandacht krijgen die ze verdienen. Het product moet absoluut het visitekaartje zijn van de betreffende artiest en alleen dan kan er gestreefd worden naar maximale verkoop. Er zijn veel artiesten die cd's en dvd's maken om zich zo als artiest in de kijker te spelen. Want een legal download alleen is niet voldoende. Hierdoor laten artiesten vaak veel bekendheid (en vervolgens ook omzet en winst!) liggen.

Een cd of dvd met de juiste contactgegevens

Een fan of een ander persoon die uw optreden te gek vindt, is natuurlijk op dat moment ook direct geïnteresseerd om meer muziek van u te horen. De meeste artiesten laten het daarom niet na om tijdens optredens cd's en dvd's te verkopen. Een cd-single is natuurlijk een te gek visitekaartje en de koper hiervan heeft daarmee in één klap alle gegevens in huis. Zorg er dus altijd voor dat alle belangrijke gegevens zijn terug te vinden zijn op de cd-hoes zoals een e-mailadres en telefoonnummer voor boekingen.

Maak gebruik van onze super aanbieding: promotie op radio en tv!

Wij hebben een super aanbieding in huis waarmee we artiesten en bands optimaal promoten bij radio en tv maar ook bij bijvoorbeeld live optredens. Mail naar  info@cdfabriek.nl of bel 0495-563234  en laat u verrassen door de vele mogelijkheden!

Wij melden u in één klap aan bij tientallen legale downloadsites!

  • Voor belangrijke promo-activiteiten
  • Informatie over een professionele app ?
  • Voor de cd-/dvd-aanbieding van de week mailt u naar: info@cdfabriek.nl

© CD PERSERIJ -  Webdesign - Your Concept Weert / Limburg