Videoclips 

Je hebt een schitterend nummer opgenomen. Daar hoort natuurlijk een fantastische videoclip bij. Een videoclip is tegenwoordig een onmisbaar item, om jouw nummer als het ware "in de etalage" te zetten.

Denk aan media als "youtube, TV Oranje, sterren-tv", of als DVD voor promotie of verkoop. Nu kan iedereen met een camera natuurlijk een videoclip maken, maar dat wil niet zeggen dat deze ook impact heeft op de kijkers. Bij een goede videoclip komt er meer bij kijken dan alleen maar beelden te schieten van de zanger of zangeres. En dan vaak heel cliche op het strand, in de kroeg of op de kermis.
Van deze videoclips zijn er helaas dertien in een dozijn, waardoor de kijker al snel verveeld raakt.

Een goede videoclip

Een goede videoclip is vaak voorzien van een verhaallijn, een goede belichting, een goede regie, en uiteraard een mooie nabewerking zodat de kleuren en effecten levendig worden. Als er geen verhaallijn is, is het van belang een mooie achtergrond te kiezen en goede beelden te filmen van de artiest(e) die passen bij het lied.

Tevens is er de mogelijkheid van greenscreen/chromakeyer, waardoor iedere gewenste achtergrond mogelijk is. De CD Perserij heeft een samenwerkingsverband met een bedrijf welke professionele videoclips maakt voor de zeer gunstige prijs vanaf €400,00. Dit bedrijf heeft al vele clips geleverd voor de Nederlandse en de Belgische markt met bekend en onbekend talent.
Neem contact op met info@cdfabriek.nl en laat u informeren over de mogelijkheden.

© CD PERSERIJ -  Webdesign - Your Concept Weert / Limburg