Vinyl Perserij

Het is tegenwoordig weer helemaal hip om een vinylplaat te laten persen. Ook voor het maken van vinylplaten kunt u terecht bij cd perserij of cd fabriek. Wij persen de 12" platen met een  disco hoes in alle vormen en maten met labelgaten. Naast de formaten is het ook mogelijk om eventueel kleuren vinyl plaat te persen en andere kwaliteit en dikte eventueel.

De meest gangbare is de 12" L.P. 140 gram met een diameter van 30 cm 33 rpm of eventueel 45 rpm. De audio tijd is ruim 19 minuten per kant en 33 toeren of eventueel  14 minuten bij 45 toeren. Hoe sneller de plaat draait hoe beter de kwaliteit is.

Standaard is de plaat zwart maar eventueel een mengkleur  toevoegen is geen probleem bv rood blauw wit of eventueel een picture disc met een fullcolour foto en dat is natuurlijk helemaal te gek.

    
Op dit moment zijn white label vinylplaten zijn zeer populair op  125 grams vinyl. Ook leveren wij blanco label vinyl platen incl. een disco hoes met labelgaten. Deze zijn al leverbaar vanaf 300 stuks. Maar wij kunnen ook 160 grams vinyl persen incl. fullcolour label opdruk. Incl. eventueel een witte disco hoes met een sticker rechts boven in de hoek van de hoes met de gegevens van de artiest en titel van de plaat.

Ook het leveren wij een polybag binnen hoes eventueel.

Een standaard vinyl persing is:

  • 160 grams.
  • Fullcolour label.
  • Witte binnen hoes.

Fullcolour L.P. hoes met 3 mm  rug en 280 grams buitenhoes : mail nu voor onze  DAGAANBIEDING - info@cdfabriek.nl  

De vinyl plaat zit absoluut in de lift en de grotere labels  gaan weer over naar vinyl. De wacht tijden zijn langer dan bij het persen van cd's of dvd's. Je merkt duidelijk dat de plaat weer in  opmars is in de DJ wereld.  Naast de cd en dvd producties persen wij vaak voor de klant 300 stuks vinyl met dezelfde muziek die ook op hun cd staat. Dit is natuurlijk een leuk hebben ding voor de fan
En de oplage is dan uniek omdat er maar 300 stuks worden gemaakt van zo'n productie.

 

© CD PERSERIJ -  Webdesign - Your Concept Weert / Limburg